Produkttester

Säkerhet

Nyhetsbrev

Kränzle HD 1152 TST

Ny modell inför 2013 med uppdaterade komponenter i pumphuset jämfört med storsäljaren 1151T. Tillverkad i material av högsta kvalité med keramikbelagda kolvar och pumphuvud i mässing.

Mer information

9 363 :-

Kampanjpris!

7 223 :-


 

1st Flaska med WaxDogs Wash Gloss Extra Rinse ingår vid köp av denna produkt. 

Helt gratis dessutom.

För dig som vill ha en maskin med kvalitet i proffsklass

Ny modell  med uppdaterade komponenter i pumphuset jämfört med storsäljaren 1151T.

Högtryckstvätt tillverkad i material av högsta kvalité med keramikbelagda kolvar och pumphuvud i mässing. Lätt att använda, tack vare designen med hjul anpassade till körning i terräng och trappor.

Steglös tryck- och mängdreglering. Torrkörningssäker, stålarmerad tryckslang   

Roto-Mold-ram. Maskinen K 1152 TS T samt maskinerna i serierna K 2000, Profi och Quadro är utrustade med en Roto-Mold-ram. Den mycket fasta och vridstyva ramen som tillverkats i ett stycke ger maximal stabilitet i högtryckstvätten.

Motorn och pumpen ligger väl skyddade i ramen och är därmed till största delen avskärmade från yttre påverkan. Dessa Kränzle-ramar är praktiskt taget oförstörbara. Kolvar av kvalitetsstål med keramikbeläggning. Alla maskiner är utrustade med keramikbelagda kolvar av kvalitetsstål.

De positiva egenskaperna hos kolvar av kvalitetsstål (hög värmeledningsförmåga) kombineras med de positiva egenskaperna hos en keramikbeläggning (extremt slitstark yta).Detta förlänger maskinernas livslängd avsevärt.

Torrkörningssäker. Alla maskiner är utrustade med en manschett i armeringsväv och en teflon-grafit-tätningsring till varje kolv. De perfekta glidegenskaperna i teflon-grafit sänker friktionsmotståndet och redcuerar därmed temperaturen i maskinen. Av denna anledning kan maskinen köra längre tid utan vatten, utan att det finns risk för skador = torrkörningsskydd.

Bypass-drift. Alla maskiner kopplas  till tryckreducerad bypass-drift när pistolen stängs. Vattnet matas runt i cirkulationen med ett resttryck på ca 10 bar. I maskiner som är försedda med den extra beteckningen TS (TOTAL-STOP) kopplas motorn ifrån.

Pumpen och drivanordningen avlastas vilket förlänger livslängden markant och dessutom sänker energiförbrukningen. Steglös tryck- och mängdreglering på alla maskiner med undantag för dubbelaggregatet kan arbetstrycket och därmed även vattenmängden ställas in exakt för den aktuella arbetsuppgiften.

Manometer av kvalitetsstålAlla maskiner är utrustade med stora och översiktliga manometrar av kvalitetsstål som har fyllts med glycerin. Kränzle-kvalitet även in i minsta detalj.

Korrosionsfria och långlivade. Funktionsstörningar kan inte uppstå av korrosion. De vattenförande komponenterna i pumpen och säkerhetsanordningarna består av kvalitetsstål eller specialmässing.

Läck-återloppssystem. En vattenbuffert mellan kolvarnas tätningssystem förhindrar att luften som har sugts in tränger fram till pumptätningen. Därigenom förlängs kolvarnas och pumpens livslängd markant.

Denna tvätt är byggd för den svenska marknaden och kan därför köras på 10 A säkring.

Vet du om att du har 16A så finns en 14A-version av denna maskin.

    

Anslutningskabel med stickpropp m: 5

Arbetstryck bar: 30-115 

Dirtkiller: Ja Elektrisk anslutning volt: 230

Erfoderlig säkring Amp: 10

Flottörtank: Nej

Högtrycksslang m: 15

Keminjektor: Ja

Mått LxBxH mm: 360x365x870

Matarvatten max temp. grader C: 60

Motoreffekt kW: 2,3

Motorvarvtal v/min: 2800

Munstycksstorlek: 25045

Slangvinda: Ja

Totalstopp: Ja

Vattenmängd l/min: 10 (600l/h)

Vikt kg: 31,5

Inga kommentarer finns för tillfället.

Endast registrerade användare kan posta nya kommentarer.